Tillagning:

  1. Skölj bönorna.

  2. Blötlägg i kallt vatten i minst 12 timmar.

  3. Koka upp i nytt lättsaltat vatten och låt koka på svag värme under lock i 45-60 minuter.

  4. Häll av vattnet.

Ingredienser

Torkade svenskodlade bruna bönor.

Nettovikt: 450 g.

Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

Näringsvärde per 100 g

Energi 1323 kJ/316 kcal
Fett 1,5 g
varav mättat fett 0,2 g
Kolhydrat 45 g
varav sockerarter 4,5 g
Fiber 16 g
Protein 22 g
Salt 0,10 g

Här kan du handla våra produkter