Tillagning:
För 2 portioner beräkna 2 dl bulgur & 4 dl vatten.
- Koka upp vatten med lite salt. Tillsätt bulgur och låt koka på svag värme utan lock i 8-10 min, rör om då och då.
- Ta av från plattan och låt stå någon minut innan servering.
För 2 portioner beräkna 2 dl bulgur & 4 dl vatten.
Bulgur (durumvete).
Ursprungsland: Se förpackningens toppflik.
Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.
Energi | 1500 kJ/350 kcal |
Fett | 1,3 g |
varav mättat fett | 0,2 g |
Kolhydrat | 68 g |
varav sockerarter | 0,4 g |
Fiber | 7,7 g |
Protein | 12 g |
Salt | 0,04 g |
Järn | 2,5 mg (18%*) |
*av DRI (Dagligt referensintag) |