Rawfood bollar
Rawfood bollar passar perfekt som mellanmål eller till fikat. Påminner om chokladbollar i smaken, fast fyllda med energi och nyttigheter!
-
Tillagningstid15 minuter
-
Receptet ger:30-35 bollar
Ingredienser
- 250 g färska, urkärnade dadlar
- 1 dl GoGreen Solroskärnor
- 1,5 dl GoGreen Pumpakärnor
- 3-4 msk råkakao
- 3,5 msk fast kokosolja
- 2 tsk vaniljpulver
- 1 dl GoGreen Skalat sesamfrö
Så här gör du
- Mixa alla ingredienser förutom sesamfrön till en slät smet.
- Forma till fasta bollar och tryck därefter dem till tärningar.
- Lägg sesamfrön i en djup tallrik och vänd runt var tärning så att alla sidor täcks.
- Förvara övertäckt i kylskåp. Äts med fördel dagen efter då smakerna kommit än mer till sin rätta.