Crispy Fillet Sallad

  • Tillagningstid
    20 minuter
  • Receptet ger:
    4 portioner

Ingredienser

3-4 st GoGreen Crispy Fillet

Dressing

  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 3 msk majonnäs
  • 1,5 tsk Dijonsenap
  • 1 msk färsk citronjuice
  • 1 msk kallt vatten (eller mindre om en tjockare dressing önskas)
  • Svartpeppar

Sallad

  • 1 huvud liten isbergssallad, romansallad eller annan sallad, strimlad
  • 2 morötter, tunt skivad eller hyvlad
  • 0,5 gurka, i bitar
  • 250 g tomater, i bitar

Tillbehör

  • Hyvlade bitar av prästost eller Västerbottensost

Så här gör du

Sallad

  1. Förbered alla grönsaker och lägg dem i en stor skål.

Dressing

  1. Lägg alla ingredienser i en skål och vispa till en slät dressing.

Crispy Fillet

  1. Tillaga Crispy Fillet enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skiva och fördela över salladen.
  3. Ringla dressingen över och toppa med hyvlad ost.
  4. TIPS! Ugnsrosta gärna bröd som blivit torrt med lite olja, salt och peppar. Blanda ner i salladen som extra krisp.